top of page

Nová sezóna je tu! Co pro vás máme?


Milí diváci,


je před námi další rok plný nezapomenutelných akcí, zábavy a divadla. Kromě pravidelných pořadů a repríz představení z bohatého repertoáru se samozřejmě můžete těšit na nové premiéry.


Tou nejbližší bude HOTEL INFERCONTINENTAL, komedie plná podivných hostů ještě podivnějšího ubytovacího zařízení. To vše v režii Miroslavy Georgievové.


V listopadu se vydáme Po stopách Karla Reisze s představením ŠAMPAŇSKÝ SOCIALISTA. Smělá divadelně filmová koláž připomene životní osud i tvorbu ostravského rodáka a významného filmového režiséra Karla Reisze.


Celou sezónou nás bude provázet trilogie BRAK. Autorská představení budou inspirována žánry a jejich klišé, držet se budeme zaručeně jen těch nejbrakovějších předloh. V listopadu uvedeme první díl, detektivku. Režie se zhostí Anna Klimešová, režisérka úspěšné venkovní inscenace loňského léta, Cesty do Ameriky. Není tedy náhodou, že do hlavních rolí obsadila Šimona Plisku (Bennyho Goodmana) a Andreu Bereckovou (Mary Lou).


Jak vidíte, je na co se těšit! A to není zdaleka vše. Napříč sezónou uvedeme ještě řadu dalších novinek. A proto se vyplatí pořídit si Staré předplatné.


Přeji nám všem sezónu bohatou na naplňující divadelní zážitky.


Umělecký šéf a režisér, Pavel




  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page