top of page

Připravujeme loutkovou pohádku pro nejmenší i pro velké. Haló, Jacíčku Vás zve rovnou na dvě premiér


Pod vedením Miroslavy Georgievové vzniká divadelní adaptace knihy Daisy Mrázkové — poetický příběh zajíčka Jácíčka a jeho kamarádky Veverky, který nás zavede do lesa plného obyčejných i neobyčejných věcí i bytostí.

Loutková pohádka Haló, Jácíčku je o těch nejjednodušších a zároveň často nejtěžších věcech: přátelství, odpovědnosti za svá slova i činy, lásce, radosti ze hry i objevování. Energie mladého hereckého obsazení nás přenese do světa dětství a fantazie.

“Pohádku Haló, Jácíčku, jsem objevila až v dospělosti a ihned si ji oblíbila. Původně jsem ji chtěla hrát sama a hledala jsem k sobě “Jácíčka". Pak z toho sešlo a znovu mě k tomu přivedl můj syn Jakub a kamarád a kolega Robin Ferro. Přemlouvali mě a povzbuzovali, ať to dáme dohromady. To, že to oslovilo další generaci a to tak, že to chtěli hrát, mě nadchlo a vlak se rozjel. Poprosila jsem Antonína Dvořáka o dramatizaci, Kateřinu Kazickou (která mimochodem tuhle knížku taky miluje) o výtvarno a manžela Vladislava o muziku. K tomu jsem přizvala své studenty a teď už se jen těším na to, co na to řeknou diváci.

Vždyť hrát o kamarádství, ale i nedorozumění, dárečcích, pomoci, slunci, trávě, můrkách a vůbec o všem kolem nás, stojí za to! A když tam nechybí humor a muzika...co víc si přát!” Miroslava Georgievová, režisérka pohádky.

Po představení na děti čeká překvapení v podobě výtvarné dílničky.

Zpříjemněte si neděli a vezměte děti do divadla, bude to stát za to!

Vstupenky v prodeji: 21. října v 10:00: ZDE / 21. října v 15:00: ZDE


  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page